Vill du göra ett samarbete med oss?!  Har du idéer? tveka inte att kontakta oss!


 


Samarbete 2016

Ica i Åseda har gjort en fantastisk film för att verkligen uppmärksamma bröstcancermånaden. Vi är superglada att vi fick vara en del av den. Tusen tack till Johanna Hultman som tog kontakt med oss och tack till all personal på Ica Åseda och alla som har varit delaktiga i filmen.  

Samarbete 2016

Här sitter ett gäng kollegor från Länsstyrelsen i Kalmar. På sin fritid efter jobbet har Birgitta Martinsson tagit initiativet till att pärla. De hade så trevligt att de vill gärna göra det igen, säger de! Fantastiskt engagemang 

Samarbete 2016

Nedan följer ett av årets samarbeten, några studenter som går kursen Entrepreneurship & Businessplanning på Jönköpings International Business School, har startat ett skolprojekt som pågår under en månads tid. De tillverkar patches(se bilden nedan) till förmån för bröstcancerfonden, de lyckades sälja över 100 stycken patches på bara en dag! fantastiskt initiativ!

De lyckades sälja slut alla 500 stycken patches och var den grupp som sålde för mest, vilket de fick pris för 1500:- de  skänker även hela den summan, vilket totalt blir 11'500 kronor som de skänker till oss och därmed till bröstcancerfonden!
vilket vi tycker är helt fantastiskt, Jätte bra jobbat!

Deras Facebooksida:https://www.facebook.com/iloveboobsjibs/?fref=ts 
Deras instagram: @iloveboobsjibs 



Samarbeten 2015

Under Oktober hade vi ett fantastiskt samarbete med Agora, i Lunds Universitet! De pärlande våra armband och vi är jätte tacksamma och glada över att det finns så fina människor som är med oss i kampen mot bröstcancer!


 

Nu är det Oktober' 15 och våra armband kommer att säljas på ICA MAXI i Kristianstad med start 1 Oktober



Vi har samarbeten med bloggare under oktober månad.

Livsstils bloggaren Cornelia kommer hålla i tävlingar på sin blogg i samarbete med oss.

    

Pappabloggaren Daniel kommer att hålla i tävlingar i samarbete med oss.


Samarbeten 2014

Vi samarbetade med RosaHoppet under oktober månaden 2014!

Vi gjorde ett samarbete med Natalia som tävlade armband på sin blogg!