Hej våra kära I Love Boobs:are,

Vi vill meddela att vi i år har lagt ner I Love Boobs som verksamhet och är oerhört glada och tacksamma vad vi tillsammans med er har lyckats åstadkomma. Vi vill därför ägna ett stort tack för ert engagemang genom åren, ert stöd och intresse för vår verksamhet!

Det har varit en spännande och utvecklade resa för oss två delägare, vi är så stolta att ha kunnat bidra till svensk cancerforskning tillsammans med er, främst för bröstcancer, med våra armband och andra produkter har vi totalt som ett handelsbolag skänkt 109 634 kronor + (67 000 kr som ett UF företag)

TOTALT: 176 634 kronor (varav 67 000 kr som UF företag).

PS. Vi vill flagga för att vi har endel produkter kvar, i form av material till armband(nål/tråd/bokstavspärlor/färgpärlor) Om ni är intresserade av att köpa dessa material till en förskola, fritidsgård eller annan plats där de gör nytta, så hör gärna av er till oss. På mail: iloveboobshbkontakt@gmail.com

Varma hälsningar,
Amanda Carapi Sjölin & Veronica Eckert

loading...


I Love Boobs är ett företag där 50 % av företagets vinst främst har skänkts till bröstcancerfonden, men  vi har även distribuerat ut pengar till andra fonder  som cancerfonden och Barncancerfonden för att kunna bidra till en ökad forskning om cancer.

Tillsammans med er har vi lyckats skänka 72 704 kronor till Bröstcancerfonden,
21 930 kronor till Cancerfonden och 15 000 kronor till Barncancerfonden, vilket totalt är 109 634 kronor, under dessa två år som handelsbolag. Vi vill tacka alla er som har stöttat vår verksamhet och gjort det möjligt.

Vi kommer från och med nu  att distribuera ut det vi skänker även till forskning för även andra typer av cancer, vi vill vara med och skapa en cancerfri värld! Vi börjar med att skänka 15 000 kronor till Barncancerfonden under galan som hölls den 3e oktober 2016. Vi hoppas ni alla välkomnar detta och vill fortsätta sprida vår vision om en värld helt utan cancer!

I LOVE BOOBS

PINK armband för ROSA månaden

En av våra grundare och ägare rockar sin I Love Boobs tröja

Nytt för årets månad! Oktober-paketet

BARNCANCERFONDEN

Vi skänkte 15 000 kronor till Barncancergalan som hölls 3e okotber 2016. ALLA Barn ska få vara barn! 

    

Bröstskola - Glöm inte bort att kolla brösten en gång i månaden.
Bröstskola - Glöm inte bort att kolla brösten en gång i månaden.

   

Rosa armband perfekt till Rosa månad.
Rosa armband perfekt till Rosa månad.

ALLA BARN SKA FÅ VARA BARN!
Vi skänkte 15 000 kronor till Barncancerfonden under galan som var den 3e oktober 2016.

Alla Barn ska få vara barn! Vi skänkte 15 000 kronor till Barncancerfonden i oktober 2016.
Alla Barn ska få vara barn! Vi skänkte 15 000 kronor till Barncancerfonden i oktober 2016.


Med ett armband kan du bidra, små medel som stora, tillsammans utgör det en fantastisk skillnad! Fler överlever cancer! Låt oss förverkliga en värld där cancer inte längre existerar!
 


Klämdagen

Kommer du ihåg att undersöka dina bröst varje månad? Det är du själv som bäst kan känna förändringar. Bröstcancer är den vanligaste cancerformen hos kvinnor i Sverige och att undersöka sina bröst varje månad är därför en god vana.


 

Var 5e beställning i oktober får med en T-shirt på köpet! Så långt det räcker! Var 5e beställning i oktober får med en T-shirt på köpet! Så långt det räcker!
 

Vi samarbetar med studenterna på Jönköpings International Business School, som tillverkar I Love Boobs patches till förmån för bröstcancerfonden! Köp din patch genom att trycka på bilden. Vi samarbetar med studenterna på Jönköpings International Business School, som tillverkar I Love Boobs patches till förmån för bröstcancerfonden! Köp din patch genom att trycka på bilden. 

Pink

Snart är Oktober här, månaden där bröstcancer uppmärksammas extra mycket. Vi hoppas att alla vill vara med och bidra med lite extra engagemand!  Tillsamma kan vi skapa den skillnad som behövs! Snart är Oktober här, månaden där bröstcancer uppmärksammas extra mycket. Vi hoppas att alla vill vara med och bidra med lite extra engagemand! Tillsamma kan vi skapa den skillnad som behövs!

 

Hitta oss på Instagram, där kan du se våra uppdateringar!   Tryck på bilden för att komma till instagram direkt  @iloveboobshb Hitta oss på Instagram, där kan du se våra uppdateringar!  Tryck på bilden för att komma till instagram direkt @iloveboobshb

 


Sommar armbandet Summer' 16

Snart är det oktober 2016, en månad att hylla och stärka alla människor som fått utstå eller utstår den oerhört hemska sjukdom, bröstcancer, den påverkar inte bara individen i sig utan även så många fler runt omkring..

Är du ett företag? förening? eller bara ett stort härliga gäng som vill göra en skillnad, lite som stor?!

Vi fråga dig och ditt företag, föreningar, fotbollslag etc som vill ha en egen pärlkväll/kvällar där ni pärlar iloveboobs armband tillsammans, nu i sommar fram till sista september. Hör av er om ni är intresserade för mer information er, tipsa runt!

vår kontakt mail: kontakt@iloveboobs.se


VARNING!!! VI HAR FORTFARANDE PROBLEM MED
PERSONER SOM SÄLJER VÅRA ARMBAND OLAGLIGT

Han utger sig för att heta ERIK FALCK och har bland annat nummer 0737242240 som han vill att man ska swisha pengar till. Dessa armband som han säljer är inte vi! han skänker inga pengar utan lurar alla sina köpare, tydligen så har det skett mycket i Varberg. Vi har varumärkesskyddat vårt varumärke och våra armband, vi säljer endast via vår hemsida om inget annat sägs från oss. Om du misstänker eller vet något ytterligare om dessa som säljer olagligt, kontakta oss på: kontakt@iloveboobs.se
 

Tillsammans mot cancer

Under galan 2015 TILLSAMMANS MOT CANCER skänkte vi 15 000 kronor, vi är så stolta och glada att kunna bidra med så mycket för en god sak, för att forskningen ska komma framåt och att vi alla är med. Genom att köpa armband eller andra produkter från oss så är du med och stöder vår verksamhet som leder till ökad forskning! Vi vill tacka er för era bidrag till oss som gör att detta är möjligt! 

Presentpaktet Presentpaktet 

Under Oktober hade vi ett fantastiskt samarbete med Agora, i Lunds Universitet! De pärlande våra armband, vi är jätte tacksamma och glada över att det finns så fina människor som är med oss i kampen Under Oktober hade vi ett fantastiskt samarbete med Agora, i Lunds Universitet! De pärlande våra armband, vi är jätte tacksamma och glada över att det finns så fina människor som är med oss i kampen 

ICA MAXI i Kristianstad är en av våra samarbetspartners i Oktober 2015.   Här syns våra armband med andra produkter där pengar går till bröstcancerfonden. ICA MAXI i Kristianstad är en av våra samarbetspartners i Oktober 2015.  Här syns våra armband med andra produkter där pengar går till bröstcancerfonden.
 

Info

Vi har fått information att det säljs I Love Boobs armband utanför en Ica Maxi i Torslanda, Kungälv, Frölunda Torg. Detta är inte våra armband och vi har ej något samarbete med dessa som säljer. Vi är tacksamma för informationen vi fått från alla er! om ni vet något mer om dessa försäljare kontakta oss gärna. De har tagit betalt via Swish eller kontant. 

Dessa har även befunnit sig på andra platser runt om i Göteborg. Dörrknackning har även förekommit.
Om ni möter på dessa försäljare så är det inte från oss och de säljer tyvärr olagligt. 

kontakta gärna oss på; kontakt@iloveboobs.se 

Vinnaren till vår tävling som pågått under sommaren är Jessica! Vi vill också tacka alla fantastisk som varit med. Vinnaren till vår tävling som pågått under sommaren är Jessica! Vi vill också tacka alla fantastisk som varit med. 

2014 Donationer

Vi är jätte stolta och vill dela med oss vad vi tillsammans har åstadkommit!
 Vi är nu klara med vårt bokslut för 2014 och det blev- när moms, skatter och egenavgifter för oss är betalda, 65 813 kronor som går direkt till Bröstcancerfonden. Detta gäller ifrån att vi startat vårt Handelsbolag, september 2014 fram till december 2014. Endast på fyra månader har vi kunnat skänka så här mycket, vi är otroligt glada att vi alla tillsammans har kunnat göra en sådan stor insatts! Vi vill verkligen tacka alla som varit med och bidragit.

 


Summer Edition - Pink Touch

Idag kan vi med glädje välkomna vårt Summer Edition armband Pink Touch till I Love Boobs familjen!
Idag kan vi med glädje välkomna vårt Summer Edition armband Pink Touch till I Love Boobs familjen!


AMAZING APRIL

Vi är nu i April vilket betyder att det är dags för yttligare förökning i I Love Boobs familjen. Vi välkomnar Amazing April och hoppas att ni älskar detta armband lika mycket som vi gör!
Stop Racism UF är ett UF företag som vi varit rådgivare åt under deras år som delaktiga i ung företagsamhet. De säljer armband med en otroligt viktigt budskap! Beställ ett armband via deras hemsida Stop Racism UF är ett UF företag som vi varit rådgivare åt under deras år som delaktiga i ung företagsamhet. De säljer armband med en otroligt viktigt budskap! Beställ ett armband via deras hemsida
 


Mystic March


Valentine

Har du en underbar partner? Eller en bästavän?
Här kommer våra allahjärtansdag armband som endast sälj parvis!


Storfavoriten är tillbaka! #ÅretsJulklapp

Nu inför Julen kommer oktober favoriterna tillbaka! I endast en begränsad upplaga kan du nu köpa våra rosa och svarta armband på hemsidan, en perfekt julklapp!? Nu inför Julen kommer oktober favoriterna tillbaka! I endast en begränsad upplaga kan du nu köpa våra rosa och svarta armband på hemsidan, en perfekt julklapp!?
 


Julklappstips!
I Love Boobs T-Shirt

Som ni ser i vår webbshopp så kommer vi snart att släppa I Love Boobs T-Shirts till försäljning. Det är unisex T-shirts och finns i storlekarna S, M, L och XL. Försäljningen kommer sätta igång på måndag (3/11). Dessa tröjor är perfekta för dig som inte vet vad du ska hitta på i julklapp till mamma, pappa, mormor eller kanske den där speciella personen du gillar. Genom att köpa denna tröja bidrar du till Bröstcancerfonden!


Läs om oss i BRO’s nya nummer

Nu kan ni läsa lite om hur vi arbetade som ett UF- företag förra året. BRO har nämnligen skrivit en artikel om oss i deras nya nummer som kommit ut!


Oktober armbanden är äntligen här!

Nu har vi äntligen släppt våra Oktober armband! "PINK October" och "GOLDEN October" Dessa armband kostar 120 kronor. 20 kronor extra för att vi vill kunna skänka ännu mer till Bröstcancerfonden. 

I Love Boobs är ett företag där 50 % av företagets vinst distribueras ut till olika fonder  som bröstcancerfonden, cancerfonden och Barncancerfonden för att kunna bidra till en ökad forskning om cancer.


Tillsammans med er har vi lyckats skänka 72 704 kronor till Bröstcancerfonden och 21 930 kronor till Cancerfonden, vilket totalt är 94 634 kronor, under dessa två år som handelsbolag. Vi vill tacka alla er som har stöttat vår verksamhet och gjort det möjligt.


Vi kommer från och med nu  att distribuera ut det vi skänker även till forskning för även andra typer av cancer, vi vill vara med och skapa en cancerfri värld! Vi börjar med att skänka 15 000 kronor till barncancerfonden under galan som hölls den 3e oktober 2016. Vi hoppas ni alla välkomnar detta och vill fortsätta sprida vår vision om en värld helt utan cancer!